Haal meer uit je Muiswerkprogramma's, kom in actie en boek een training. Bel 0297 361664 of mail naar info@muiswerk.nl om een afspraak te maken en om de inhoud van de training af te stemmen bij jullie wensen. Houd al wat data en tijden bij de hand die voor jullie goed uitkomen. 

De trainingen worden verzorgd door de didactisch adviseurs van Muiswerk Educatief en zijn gevalideerd door registerleraar.nl. Je kunt de trainingen ook laten betalen uit je professionaliseringsbudget.

Bezoekuur in Uithoorn

    1 uur              max. 8              € 0,- incl. btw per persoon

Doel: je vragen beantwoord krijgen.
Je bent van harte welkom op ons kantoor in Uithoorn. Het bezoekuur is er zowel voor de mensen die nog niet met Muiswerk werken, als voor Muiswerkgebruikers. Jouw bezoek kan naar eigen wensen worden ingevuld: een demonstratie, een vragenuur, informatie over de programma’s, uitleg over de achtergronden, over de werking van de programma’s, etc.

Stoomcursus

    2,5 uur              max. 15              € 95,- incl. btw per persoon

Doel: je verder op weg helpen met Muiswerk. In het voorjaar en het najaar kun je een regionale stoomcursus voor beginners of voor gevorderden bezoeken. De beginnerscursus besteedt aandacht aan het praktisch werken met de taal- en rekenprogramma’s en zorgt ervoor dat je goed bent voorbereid om met je leerlingen aan de slag te gaan. Deelnemers oefenen direct zelf. De workshop voor gevorderden is bedoeld voor leerkrachten en beheerders die redelijk tot goed thuis zijn in de programma's en functies van Muiswerk. Bekijk meer informatie over de Stoomcursus.
Presentatie op jouw school

    1 uur              geen maximum              tussen € 183,01 en € 431,91 incl. btw (afhankelijk van reistijd)

Doel: in korte tijd een goede indruk van de programma's krijgen.
Dit is een eerste kennismaking met Muiswerk. Tijdens de presentatie leggen we uit wat Muiswerk precies is, welke didactische uitgangspunten de basis vormen voor de ontwikkeling van de programma's, we geven een demonstratie zoals het er voor een leerling uitziet en we besteden aandacht aan de belangrijkste mogelijkheden voor de leerkracht. 

Workshop

    1,5 uur              max. 15              tussen € 393,25 en € 598,95 incl. btw (afhankelijk van reistijd en aantal deelnemers)

Doel: jouw team meer uit de Muiswerkprogramma's laten halen.
Alle leerkrachten gaan zelf achter de computer met Muiswerk aan de slag. Een Muiswerkexpert verzorgt de uitvoering, op jouw schoollocatie, waar we van een computerlokaal gebruikmaken. Je kunt kiezen tussen een workshop voor beginners en een workshop voor gevorderden. Aan het eind van de beginnersworkshop weet je welke programma's geschikt zijn voor jouw leerlingen, hoe je Muiswerk instelt om er op jouw manier mee te werken en hoe je de voortgang bewaakt en het behaalde resultaat meet. Tijdens de workshop voor gevorderden gaan we aan de slag met jullie eigen data en leerlingresultaten en komen de extra instellingen om Muiswerk nóg efficiënter in te stellen aan bod. 

Snelstarthandleiding

    variabel              onbeperkt              € 0,- 

Doel: in korte tijd de belangrijkste functies onder de knie krijgen.
Bij elke bestelling leveren wij een snelstarthandleiding waarin de belangrijkste mogelijkheden van de Muiswerkprogramma's stap-voor-stap worden uitgelegd. Dit boekje is ook gratis te downloaden voor de leerkracht en voor de beheerder. Veel teams spreken een ochtend of een middag af waarin ze met elkaar de opdrachten uit de snelstarthandleiding maken. Dat werkt goed en zorgt ervoor dat je de volgende keer makkelijk zelf een instelling maakt of een rapportje afdrukt.