Haal meer uit je Muiswerkprogramma's, kom in actie en boek een training. Bel 0297 361664 of mail naar info@muiswerk.nl om een afspraak te maken en om de inhoud van de training af te stemmen bij jullie wensen.

De trainingen richten zich vooral op het gebruik van Muiswerk, maar we denken natuurlijk ook mee over de inzet van de programma's en de organisatie rondom Muiswerk Online. Onze didactisch adviseurs verzorgen de trainingen. Alle trainingen zijn gevalideerd door Lerarenregister.nl. Je kunt de trainingen ook laten betalen uit je professionaliseringsbudget.

Wil je zonder begeleiding aan de slag? Download dan een van de cursusboekjes om samen met je team doorheen te gaan.

Bezoekuur in Uithoorn

    1 uur              max. 7               € 0,-

Doel: jouw vragen beantwoord krijgen.
Je bent van harte welkom op ons kantoor in Uithoorn. Het bezoekuur kan naar eigen wensen worden ingevuld: een demonstratie, een vragenuur, informatie over de programma’s, uitleg over de achtergronden, over de werking van de programma’s, over licenties en overeenkomsten, etc. Het is hierdoor interessant voor zowel Muiswerkgebruikers, als docenten die nog niet met Muiswerk werken.

Presentatie op jouw school

    1 uur              geen maximum              tussen € 183,01 en € 431,91 incl. btw (afhankelijk van reistijd)

Doel: in korte tijd een goede indruk van de programma's krijgen.
Dit is een eerste kennismaking met Muiswerk. Je hoort en ziet:

  • wat Muiswerk precies is;
  • welke didactische uitgangspunten de basis vormen voor de ontwikkeling van de programma's;
  • een demonstratie van het programma zoals het er voor een leerling uitziet;
  • de belangrijkste mogelijkheden voor de docent. 
Workshop

    1,5 uur              max. 15              tussen € 565,68 en € 791,95 incl. btw (afhankelijk van reistijd en aantal deelnemers)

Doel: jouw team meer uit de Muiswerkprogramma's laten halen. Alle docenten gaan zelf achter de computer met Muiswerk aan de slag. Een Muiswerkexpert verzorgt de uitvoering, op jouw school, waar we van een computerlokaal gebruikmaken. Je kunt kiezen tussen een workshop voor beginners en een workshop voor gevorderden. Aan het eind van de beginnersworkshop weet je welke programma's geschikt zijn voor je leerlingen, hoe je Muiswerk instelt om er op jouw manier mee te werken en hoe je de voortgang bewaakt en het behaalde resultaat meet. Tijdens de workshop voor gevorderden gaan we aan de slag met jullie eigen data en leerlingresultaten en komen de extra instellingen om Muiswerk nóg efficiënter in te stellen aan bod.
Didactisch advies

    variabel              3 of 4 deelnemers              € 69,- incl. btw per uur excl. reistijd en reiskosten.

Doel: ervoor zorgen dat Muiswerk effectief wordt ingezet en aansluit op het schoolconcept.
De didactisch adviseur luistert naar jouw wensen en draagt de praktijkervaring aan zodat je de juiste beslissingen neemt. Samen kijken we op welke manier de didactisch adviseur ondersteuning kan bieden bij de inzet van onze programma’s op jouw school. Denk hierbij aan de testplanning, de testevaluatie, het instellen van de oefenomgeving, het koppelen van de testsuites aan de oefenmodules, de rapportages, het opstellen van een trainingsplan en meer.

Professionaliseringstraject

    4 sessies van in totaal 8 uur + 10 uur zelfstudie     max. 15     tussen € 1527,32 en € 2138,25 incl. btw (afhankelijk van reistijd en aantal deelnemers)

Doel: succes verzekeren met Muiswerk. Succesvolle Muiswerkscholen hebben twee kenmerken gemeen:
  • Zij hebben een duidelijk beeld waarom en hoe ze Muiswerk inzetten;
  • Alle docenten kennen Muiswerk op hun duimpje.
Wij helpen jouw team graag om dit te bereiken via ons professionaliseringstraject. Dit traject bestaat uit tien uur zelfstudie en een combinatie van verschillende trainingen. Middels een telefoongesprek met een van onze didactisch adviseurs, wordt een professionaliseringstraject op maat samengesteld. Deze kan bestaan uit een combinatie van Muiswerktrainingen en vakinhoudelijke trainingen.